За нас

Магазин 1000 Бани е разположен на площ от 500 кв.м и разполага със собствена складова база.

Ние сме оторизиран гаранционен и извънгаранционен  сервиз на заводите Vidima, Ideal Standard и FAT-Пловдив.

В Магазин 1000 Бани  предлагаме голямо разнообразие от възможности и решения за цялостно обзавеждане и оборудване на банята.


В търговския обект се предлагат качествени продукти на достъпни цени. Голяма част от артикулите се поддържат на склад. Всичко това утвърждава 1000 Бани като водещ търговски обект на територията на град Бургас и Бургаска област.


Ще ви предложим богат избор от подова и стенна керамика, санитарен фаянс, вани, душ кабини и всичко, необходимо за цялостното оформление на модерна и функционална баня.


Артикулите, предлагани от 1000 Бани, се произвеждат от най-големите български заводи - KAI - Груп, ROCA,  Vidima, Ideal Standard, Tubadzin, Ceramica Color, Keros Ceramica, Fiore Ceramica, Grohe както и много други гранитогреси, смесители, фаянс и обзавеждане за баня от Испания, Италия, Полша, Турция, Китай.


В Магазин 1000 Бани се предлагат групите продукти:


Плочки за баня


Плочките за баня са произведени в България, Полша, Испания, Италия, Турция, Китай.
1000 Бани е партньор с българските заводи Хан Аспарух и Хан Омуртаг - КАИ Груп, както и на най-големите вносители на стенна и подова керамика в страната.


Подови плочки


Предлагат се над 800 вида подови плочки - теракота и гранитогрес. Подовите настилки, които се предлагат в Магазин 1000 Бани, са произведени в България или са внос от Полша, Италия, Испания, Турция и Китай.


Санитарен фаянс, смесители, мебели за баня, аксесоари, вентилатори, ходромасажни вани и душ-панели и други


При нас имате възможност да намерите в наличност, както и да поръчате  цялата продуктова гама на най-реномираните производители и вносители: Идеал Стандарт АД , Видима АД, Рока – Испания, Фаянс АД – България, Хансгрое, Геберит, Шелл, Виега, Сулис, Интеркерамик, Гурцов ООД, Висота – Благоевград, Дейзи-13 – Русе, Баня и Декора, Симекс – Русе и много други


В Магазин 1000 Бани  предлагаме готови решения за обзавеждане на банята. В изложбената зала можете да разгледате демонстрационни бани и да добиете реална представа за това как би могла да изглежда вашата баня.


Продавач-консултантите ще Ви съдействат при всяко Ваше запитване и ще услеснят максимално избора Ви. Предлагаме специални оферти и ценови условия, които са съобразени с предпочитанията и изискванията на всеки клиент.  С индивидуалните 3D визуализации, които изработваме ще Ви помогнем за  оптимално разпределение на пространството във Вашата баня.

- Всички цени са с включено ДДС.
- Възможно е  несъответствие на цените в сайта и тези в магазина, поради постоянното обновление.
- При допуснати технически грешки както и  в публикациите на сайта, ние имаме правото да откажем изпълнението на поръчка, без да дължим обезпечение на клиента.

Всичко за банята